Розширення асортименту (Air pack)

Бандерольні крафт конверти з пупиркою всередині

Лінія продуктів AirPack – це інноваційне та ефективне рішення для надувної упаковки. Ця унікальна конструкція забезпечує надійне роздування низки прилеглих трубок для амортизації та захисту продуктів під час транспортування. Повітряні трубки з’єднані через низку запатентованих односторонніх клапанів – якщо одна повітряна камера пробита, інші залишаються роздутими. 

У нас є стандартні розміри пакетів AirPack, серед іншого для таких продуктів: вина, планшети, мобільні телефони, ноутбуки, фармацевтичні препарати, електроніка та інші. Існує також можливість розробки цього типу рішення для окремих продуктів разом із проведенням випробувань на падіння. Надувні пакувальні пакети AirPack з повітряними подушками гарантують безпеку під час транспортування, зводячи до мінімуму необхідність додаткової безпеки у вигляді бульбашкової обгортки, повітряних подушок, пінопластових або спінених фітингів або навіть картонного пакування! Їхній естетичний зовнішній вигляд напевно сподобається вашим покупцям!

Повітряне захисне пакування AirPack

Повітряна сумка включає в себе надувну повітряну подушку, після надування вона забезпечує дуже ефективну амортизацію для крихких товарів. Повітряна упаковка, на відміну від бульбашкової упаковки, має зворотний клапан, що дає змогу надувати або спускати пакет. Це одне з новітніх і модних вбудованих рішень для захисту крихких товарів.

Повітряні мішки можуть бути виготовлені в різних розмірах, щоб задовольнити потреби різних підприємств, що робить його дуже ідеальним пакувальним рішенням.

bg-sect
Плiвка ПП для пакування посилок та речей
Плiвка ПП для пакування посилок та речей
Кур'єрський пакет з логотипом компанії Кур'єр-Пак
Кур'єрський пакет з логотипом компанії Кур'єр-Пак
Кур'єрський пакет з логотипом компанії Кур'єр-Пак